Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

Интервју за списанието TIME

18 МАРТ 2020

Интервју со Киријакос Сарантис, извршен директор на Сарантис Група, во списанието TIME, во март 2020 година.

Г-дин Сарантис објасни како компанијата еволуирала од локален дистрибутер во мултинационална компанија за производи за широка потрошувачка, која може да се пофали со континуирано проширување на географскиот траг и водечките брендови.

Успехот на Групацијата, среде расипничката грчка економска криза, е феноменален. „Растот е наша силна страна“, изјави г. Сарантис, уверен во способноста на Групацијата дополнително да ги поддржува своите стратешки планови и да ги искористи и постојните и идните партнерства. Влијателната публикација подготви почит на тема „Враќање на грчката економија во економија“ со интервјуа од избрани најдобри компании. Наша чест е да бидеме признати за успешно работење на компанијата и вклучени во овој Специјален извештај.

Интервју за списанието TIME (322,7KB)
Change cookies consent Revoke cookies consent