Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

BU Passion

18 МАРТ 2018

Дали сте подготвени да ја раширете страста?

Споделете ја Вашата фотографија со симболот Passion користејќи го хаштагот #BUspreadthepassionMKD и бидете дел од нашиот црвен свет.

За најсреќните следуваат вредни награди и тоа: телефон Samsung Galaxy S8 прва награда; Вредносен ваучер од 18 000 денари во прoдавницата ZARA втора награда; Вредносен ваучер од 8000 денари во продавницата ZARA трета награда и уште многу други BU Passion подароци.

(Не заборавајте дека вашиот Инстаграм профил треба да бидат „PUBLIC“ како би можеле да ги видиме фотографиите и ги објавиме на нашиот FB и Instagram профил)

 

Секој момент живеј го со страст.

Празнувај го животот.

Пронајди го црвениот BU симбол,сподели го моментот

и рашири ја страста!

Приклучи се во движењето.

BU Passion (334,9KB)

Сарантис Груп ги поддржа спортските активности и ги промовираше новите Bioten дезодоранси во Градскиот парк на Скопје

Ова лето, откако веќе беа лансирани на пазарот новите Bioten дезодоранси, Сарантис Груп беше дел од организацијата на спортски настан одржан во Градскиот парк на Скопје. Присутни беа голем број на  спортски ентузијасти кои учествуваа во одлично организираниот пилатес час на отворено во паркот.
Повеќе
Change cookies consent Revoke cookies consent