Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

C – THRU Cosmic Aura

2 НОЕМВРИ 2018

C-THRU како водечки бренд, препознатлив по креативност, мода и инспирација, оваа сезона со задоволство Ви го представува новиот парфем Cosmic Aura.

Аурата е како отпечаток на прст, но ниту два не се исти. Таа може да блеска, да биде светкава и да шири позитивна енергија. Таа е еден космички потпис од динамична природа која секојдневно се менува.

C-THRU Cosmic Aura го изразува стилот и елеганцијата, како израз на идентитетот на младите девојки со уникатен сопствен став низ разиграност и креативност и остава енергичен печат во опкружувањето на една девојка.

Внимателно одбрани мирисни ноти на црна рибизла, диња и италианска мандарина се срцето на C- THRU Cosmic Aura во комбинација со јасмин и цикламни ливчиња и дополнета со бел мошус, пачули и ванила.

Сензуален и мистериозен, заводлив мирис на C-THRU Cosmic Aura ќе го означи почетокот на ноќта!  

Направи ја вечерта во вечер за паметење!

C-THRU Cosmic Aura

Your mark of charm!

 

#yourmarkofcharmMKD #cosmicaura

C – THRU Cosmic Aura (316,2KB)

Светски ден на животната средина: Групацијата Сарантис и нејзиниот придонес кон одржлива иднина

Aтина, Jуни 4th 2021 Светскиот ден на животната средина е ден посветен на заштитата на животната средина и охрабрувачките напори кои водат кон зелена иднина. Овој ден, поставен од Обединетите Нации, се прославува на годишно ниво на 5-ти Јуни и поттикнува на свесност и акција кон еколошките прашања на национално, корпоративно и лично ниво Преку одговорна оперативна активност и високо квалитетни производи, Сарантис Груп се стреми активно да придонесе кон оваа промена.
Повеќе
Change cookies consent Revoke cookies consent