Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

КАРИЕРИ ВО САРАНТИС СКОПЈЕ

Кариери

Нашите вработени се оние кои  ја прават нашата култура, тие се нашата најважна инвестиција и нашата најголема вредност.

Нашите вработени ја прават нашата култура видлива, тие се нашата најважна инвестиција и нашата најголема вредност.

Ние веруваме во нивните способности и инвестираме во нивниот понатамошен развој. Претпочитаме тимско-ориентиран менталитет, бидејќи со заеднички сили ги споделуваме нашите успеси и ја формираме нашата заедничка иднина.

Со цел да понудиме безбедна, пријатна и модерна работна средина, сакаме нашите вработени да чувствуваат задоволство и мотивација за постигнатите резултати и да се развиваат како на личен така и на  професионален план.

Настојуваме да бидеме сигурни партнери и да ја зајакнеме довербата на нашите колеги, придонесувајќи за создавање на добро работно опкружување кое се одликува со еднаквост, транспарентност и взаемно почитување!

Нашата култура

Нашата цел е да понудиме безбедна, пријатна и модерна работна околина каде што нашите вработени копнеат за резултати и создавање, уживаат да работат со своите колеги и да се развиваат и професионално и лично преку нивната работа.

Наши луѓе

Нашите луѓе се тие што ја прават нашата култура, тие се нашата најважна инвестиција и нашето најсилно богатство. Ние веруваме во тимскиот дух. Со здружување на силите ги споделуваме нашите успеси.

Придружете ни се

Во Сарантис Скопје ќе имате можност да креирате, да се развивате и да направите разлика. Придружете ни се!

Можности за кариера

Да се ​​биде кандидат може да биде предизвикувачка постапка, мора да оставите добар прв впечаток и да нè убедите со вашиот потенцијал! Не двоумете се сепак, направете го првиот чекор во вашата кариера и дојдете заедно да ја обликуваме иднината!

Совети за кариера

Дали се доволни 30 секунди за вашето CV да го привлече нашето внимание?

Пронајдете неколку совети за да го остварите тоа!

Придружете ни се

Да се ​​биде дел од групацијата Сарантис, може да биде одлична можност да ги проширите своите хоризонти и искуството одвнатре како се чувствува работата во мултинационална компанија.

 

More
Change cookies consent Revoke cookies consent