Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

ВЕСТИ И МЕДИУМИ

Прес

21 МАРТ 2022

Сарантис Груп го прослави Меѓународниот ден на шумите преку иницијативата на bioten за садење дрвја на Филипините

Брендот за лична нега bioten на Сарантис Груп го го прослави Меѓународниот ден на шумите преку тековната  иницијатива за пошумување на Филипините   Сарантис Груп, една од најголемите мултинационални компании за производи за широка потрошувачка со значајно меѓународно присуство, водечки брендови и партнерства, преку своите корпоративни и производни иницијативи ги зголеми своите напори да има позитивно  општественo и еколошкo влијание во своите оперативни земји.

4 ЈУНИ 2021

Светски ден на животната средина: Групацијата Сарантис и нејзиниот придонес кон одржлива иднина

Aтина, Jуни 4th 2021 Светскиот ден на животната средина е ден посветен на заштитата на животната средина и охрабрувачките напори кои водат кон зелена иднина. Овој ден, поставен од Обединетите Нации, се прославува на годишно ниво на 5-ти Јуни и поттикнува на свесност и акција кон еколошките прашања на национално, корпоративно и лично ниво Преку одговорна оперативна активност и високо квалитетни производи, Сарантис Груп се стреми активно да придонесе кон оваа промена.

6 МАЈ 2019

Кој тип на урбана девојка си ти? Bioten Detox линија за нега на лице создадена за урбани девојки

Bioten DETOX е нова линија за нега на лице изработена исклучиво за урбани девојки. Девојки кои го сакаат интензивниот ритам на градот и веруваат дека дури и сообраќајниот метеж и гужвата ја сочинуваат неговата енергија.

30 ДЕКЕМВРИ 2018

ФИНО – причина за вашата НАСМЕВКА

Уште од 2003 година ФИНО е Вашиот пријател на кој можете да му верувате во извршувањето на работите во домаќинството кои го прават Вашиот живот полесен и поедноставен… ФИНО палетата на производи е составена од производи за пакување на храна до кеси за отпад и производи за чистење, кои станаа составен дел од Вашите секојдневни потреби во домаќинството.

5 АВГУСТ 2021

Сарантис Груп ги поддржа спортските активности и ги промовираше новите Bioten дезодоранси во Градскиот парк на Скопје

Ова лето, откако веќе беа лансирани на пазарот новите Bioten дезодоранси, Сарантис Груп беше дел од организацијата на спортски настан одржан во Градскиот парк на Скопје. Присутни беа голем број на  спортски ентузијасти кои учествуваа во одлично организираниот пилатес час на отворено во паркот.

18 МАРТ 2020

Интервју за списанието TIME

Интервју со Киријакос Сарантис, извршен директор на Сарантис Група, во списанието TIME, во март 2020 година. Г-дин Сарантис објасни како компанијата еволуирала од локален дистрибутер во мултинационална компанија за производи за широка потрошувачка, која може да се пофали со континуирано проширување на географскиот траг и водечките брендови.

20 МАРТ 2019

Зората на новата ера за STR8

STR8 се открива себеси и ве инспирира да не решите ништо помалку од одлично   20.03.2019 година - STR8 е сакан бренд на кој не му треба воведување. Напиша своја единствена приказна во животот на младите низ целиот свет.

2 НОЕМВРИ 2018

C – THRU Cosmic Aura

C-THRU како водечки бренд, препознатлив по креативност, мода и инспирација, оваа сезона со задоволство Ви го представува новиот парфем Cosmic Aura. Аурата е како отпечаток на прст, но ниту два не се исти.

Change cookies consent Revoke cookies consent