Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Новини за одржливост

21 МАРТ 2022

Сарантис Груп го прослави Меѓународниот ден на шумите преку иницијативата на bioten за садење дрвја на Филипините

Брендот за лична нега bioten на Сарантис Груп го го прослави Меѓународниот ден на шумите преку тековната  иницијатива за пошумување на Филипините   Сарантис Груп, една од најголемите мултинационални компании за производи за широка потрошувачка со значајно меѓународно присуство, водечки брендови и партнерства, преку своите корпоративни и производни иницијативи ги зголеми своите напори да има позитивно  општественo и еколошкo влијание во своите оперативни земји.

4 ЈУНИ 2021

Светски ден на животната средина: Групацијата Сарантис и нејзиниот придонес кон одржлива иднина

Aтина, Jуни 4th 2021 Светскиот ден на животната средина е ден посветен на заштитата на животната средина и охрабрувачките напори кои водат кон зелена иднина. Овој ден, поставен од Обединетите Нации, се прославува на годишно ниво на 5-ти Јуни и поттикнува на свесност и акција кон еколошките прашања на национално, корпоративно и лично ниво Преку одговорна оперативна активност и високо квалитетни производи, Сарантис Груп се стреми активно да придонесе кон оваа промена.

15 ЈУНИ 2016

Нова #BUnofilter кампања!

По успешната прва #Bunofilter кампања на која учествуваа преку 2.000 девојки, а беше одбрано ново заштитно лице на B.U. и поделени преку 30 вредни награди, B.U. повторно ве изненадува! Промовирајќи ја „B.

5 АВГУСТ 2021

Сарантис Груп ги поддржа спортските активности и ги промовираше новите Bioten дезодоранси во Градскиот парк на Скопје

Ова лето, откако веќе беа лансирани на пазарот новите Bioten дезодоранси, Сарантис Груп беше дел од организацијата на спортски настан одржан во Градскиот парк на Скопје. Присутни беа голем број на  спортски ентузијасти кои учествуваа во одлично организираниот пилатес час на отворено во паркот.

30 ДЕКЕМВРИ 2018

ФИНО – причина за вашата НАСМЕВКА

Уште од 2003 година ФИНО е Вашиот пријател на кој можете да му верувате во извршувањето на работите во домаќинството кои го прават Вашиот живот полесен и поедноставен… ФИНО палетата на производи е составена од производи за пакување на храна до кеси за отпад и производи за чистење, кои станаа составен дел од Вашите секојдневни потреби во домаќинството.

Прес

Истражете ги нашите најнови вести во врска со нашите активности, нашите брендови, нашите луѓе, нашите активности за одржливост.

Повеќе
Change cookies consent Revoke cookies consent