Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

САРАНТИС СКОПЈЕ

Дистрибутивна мрежа

Клучот за нашата водечка позиција како добавувач на производи за масовна потрошувачка е широката дистрибутивна мрежа низ целата  наша територија.

Задоволството на клиентите, кое е резултат на извонредноста на нашето работење, игра суштинска улога во одржувањето на силна дистрибутивна мрежа. Нашата цел е да градиме цврсти партнерства кои создаваат вредност за нашиот бизнис како и за нашите клиенти.

Целта е да бидеме најпосакуван добавувач за сите клиенти преку фокусирање на:

  • Градење силни и доверливи односи со клиентите.
  • Квалитет и иновација зад нашите предлози.
  • Понуда на разновидно портфолио на производи кое одговара на потребите на потрошувачите.
  • Извонредност во маркетингот, мерчендајзингот, презентациите во маркетите и искуствата.

Кои сме ние

Сарантис Скопје ДООЕЛ, е основана во 1997 година, компанија која се бави со дистрибуција на производи за широка потрошувачка која нуди водечки брендови во категориите Лична нега и Производи за домаќинство.

Повеќе
Change cookies consent Revoke cookies consent