Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

САРАНТИС СКОПЈЕ

Кои сме ние

Нашата историја започнува во 1997 година со основањето во Скопје, како подружница на Групацијата Сарантис. Основањето на Сарантис Скопје беше дел од процесот на ширењето на Групацијата во регионот на Балканскиот Полуостров. Нашата основна активност е трговија и дистрибуција на сопствени и дистрибутивни производи за лична нега и домаќинство. Вршиме дистрибуција на брендови за лична нега во наша сопственост како што се: STR8, C-THRU, BU, ELODE, BIOTEN и CARROTEN, како и сопствени брендови за домаќинство како што се: FINO, TOP STAR и TUB.O.FLO. Покрај тоа, преку договори за застапување вршиме дистрибуција и на брендови на други компании како: Wash & Go, Tesori d’Oriente, Denim, Gaia, Strep, Batiste и Antonio Banderas.

Сарантис Скопје е дел од Групацијата Сарантис

Групацијата Сарантис е мултинационална компанија за потрошувачки производи која континуирано се проширува како во својот географски отпечаток така и во водечките брендови. Како дел од Групацијата, ја споделуваме истата филозофија во начинот на деловно работење. Како компанија водена од целите, ние се грижиме да ја завршиме нашата мисија, притоа усвојувајќи општествено одговорни практики и еколошки методи на производство.

Прочитајте повеќе за мисијата и вредностите на Групацијата 

Подружници во

12 земји

Експорт во

50 земји

Силно интернационално присуство

Компанијата има свои подружници во 12 земји, а преку екпорт е присутна во уште 50 земји во светот

Финансиски достигнувања

Во последната деценија ја дуплиравме нашата финансиска големина и ја зачувавме нашата финансиска сила и можност самите да ги финансираме нашите стратешки планови
Повеќе од 25

стратешки партнерства

Соработуваме со интернационални лидерски компании кои целат да го прошират свотот бизнис во нашиот регион
Повеќе од 2,700

вработени

110,000

продажни места

Силна дистрибуциска мрежа низ целиот регион и инзвонредна комерцијална политика во сите продажни места која го зацврстува односот со купувачите
Повеќе од 50

години присуство на пазарот

Историјата полна со многубројни успеси го оформува начинот на нашето работење денес
4

Фабрики за производство

кои работат под строги критериуми за квалитет и безбедност
Повеќе од 100

препознатливи брендови

со висок квалитет во нашето портфолио

Наша посветеност на квалитетот

Квалитетот игра суштинска улога во градењето доверба, кредибилитет и лојалност кон нашите потрошувачи, додека е основа за процесот на развој на производот на Групацијата.

Повеќе
Change cookies consent Revoke cookies consent