Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

КАРИЕРИ ВО САРАНТИС СКОПЈЕ

Придружи се

Во Сарантис Скопје ќе имате можност да креирате, да се развивате и да направите разлика. Придружете ни се!

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Сарантис, испратете CV на: mk-info@sarantisgroup.com

Следете нè на LinkedIn!

Совети за кариера

Пред да аплицирате, прочитајте ги нашите совети за кариера. Според истражувањата, еден регрутер одвојува 30 секунди на секоја биографија. Што можеш да направиш?

Повеќе
Change cookies consent Revoke cookies consent