Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

САРАНТИС СКОПЈЕ

Стратешки партнерства

Ние сме стратешки и сигурен партнер на компании на производи за масовна потрошувачка кои сакаат да ги продаваат своите производи во Централноисточна и Југоисточна Европа. Како дел од Групацијата, ги споделуваме вистинските алатки, мрежа и познавањето на пазарот во кој работиме. Со долгогодишно знаење и експертиза, нашата компанија е одлично квалификувана да понуди прилагодени холистички решенија поврзани со дистрибуцијата и застапеноста на партнерот.

Постојаното проширување на портфолиото на нашите брендови, заедно со нашата широка дистрибутивна мрежа, нè прават идеален стратешки партнер за секоја компанија на производи за масовна потрошувачка која сака да влезе и да се прошири на наша територија. Со фокус кон долгорочни стратешки партнерства, одржуваме ексклузивна застапеност и дистрибуција на многу добро познати меѓународни брендови.

Овие производи, заедно со нашите сопствени брендови, го зајакнуваат нашето бренд порфолио и нашата водечка позиција на пазарот.

Соработуваме со водечки меѓународни компании кои имаат за цел да го развијат својот бизнис во нашиот регион.

Дистрибутивна мрежа

Клучот за нашата водечка позиција како добавувач на производи за масовна потрошувачка е широката дистрибутивна мрежа низ целата  наша територија.

повеќе
Change cookies consent Revoke cookies consent