Сарантис низ целиот свет


Посетете ја нашата веб-страница на групата

Сарантис Група | Англиски

Или изберете локација

САРАНТИС СКОПЈЕ

Наши брендови

Нашата сила лежи во нашите брендови. Групацијата Сарантис брои повеќе од 100 брендови со висок квалитет и препознатливост во категориите на лична нега, луксузна козметика, грижа за домот,  здравје и нега, како  и професионални производи.

Опфаќајќи силно портфолио на сопствени и дистрибутивни брендови од нашите стратешки партнерства, ние им обезбедуваме на нашите потрошувачи брендови кои ги сакаат и им веруваат.

Откријте ги брендовите на различни категории:

Change cookies consent Revoke cookies consent